Penapis Air IMTIYAAZ KINI HANYA RM398

May 10, 2010 No Comments


TAHNIAH…! ANDA PENGGUNA BIJAK !!! MURAH ! BERKUALITI ! Dan MAMPU MILIK ! adalah sinonim dengan jenama penapis air terbaru di pasaran iaitu IMTIYAAZ Nano Alkaline Treatment System. Masyarakat di Malaysia sudah mula merasakan kesedaran menggunakan air yang sihat, namun disebabkan harga pasaran yang mahal menyebabkan ramai yang masih belum memilikinya.  Bahkan, ramai rakyat Malaysia yang telah membeli penapis air berjenama mahal dengan cara berhutang & akhirnya  tidak mampu untuk menukar tabung penapis mengikut jadual yang telah ditetapkan. Akibatnya, kualiti air terjejas.

Sekerap manakah anda menservis tangki anda?

KEADAAN tangki air yang dikeluarkan oleh Syabas dari sebuah rumah di Kampung Baru,
Kuala Lumpur semalam begitu menjijikkan.

KUALA LUMPUR – Pantang ada masalah air kotor berlaku, rata-rata kebanyakan 7.5 juta pengguna air di Kuala Lumpur, Putrajaya danSelangor biasanya ‘menuding jari’ kepada Syarikat Bekalan Air Selangor Sdn. Bhd. (Syabas).

Kadangkala tuduhan itu bukan semuanya salah Syabas malah ia juga berpunca daripada sikap pengguna sendiri mengakibatkan air yang disalurkan kotor, keruh dan berkeladak.

Pengurus Besar Bahagian Komunikasi dan Hal Ehwal Awam Syabas, Abdul Halem Mat Som berkata, masalah air kotor itu kebanyakannya berpunca daripada sistem paip dalaman di rumah pengguna yang tidak diservis dengan baik.

Hal itu terbukti melalui beberapa siri pemeriksaan tangki air rumah yang dilakukan Syabas sejak beberapa tahun lalu. Penemuan terbaru dibuat di sebuah rumah di Kampung Baru di sini semalam.

Sungguh menjijikkan apabila melihat tangki air yang diperiksa. Ia disaluti karat tebal, berlendir dan mengeluarkan bau busuk hingga kelihatan seperti sebuah tangki najis.

“Kebanyakan pengguna Syabas tidak menyedari bahawa masalah bekalan air paip kotor di rumah mereka kebanyakannya berpunca daripada sistem paip di dalam rumah,” katanya ketika ditemui selepas program Turun Padang Syabas di sini semalam.

Menurut Abdul Halem, pemeriksaan Syabas mendapati kira-kira 80 peratus daripada 1,076 aduan bekalan air kotor yang diterima pihaknya sejak 6 April lalu berpunca daripada sistem paip atau tangki air di dalam rumah yang telah usang dan berkarat. – KOSMO

Adakah anda tunggu air anda jadi sebegini!

Tidakkah anda mahu air minuman anda sesuci sebegini!

Pastikan anda merawat air minuman anda sebaik-baiknya.

Mahal!

Bosan dengan bayaran bulanan yang panjang.

Penukaran tabung perawatan yang tinggi.

Kini!!!!!!

Penyelesaian yang dinanti-nantikan……………………

Dengan harga nilai gempar, gegar dan goncang lagi tsunami……

RM398

Kami mensyorkan produk kami yang berkualiti tinggi dengan harga yang sebenarnya.

MENGAPA HARGA KAMI RENDAH BERBANDING

PENAPIS AIR JENAMA LAIN?

KERANA!!!!!

PERTAMA :

Sistem jualan IMTIYAAZ bukannya sistem jualan MLM dimana syarikat terpaksa menaikkan harga jualan di pasaran untuk membayar bonus atau komisyen ejen-ejen jualan yang berlapis-lapis.

Sistem jualan IMTIYAAZ lebih kepada kaedah jualan tradisi yang membolehkan setiap stokis berperanan seperti pemborong ataupun peniaga.

KEDUA :

IMTIYAAZ mengambil keuntungan berdasarkan jualan unit-unit penapis air yang banyak sebagaimana yang dilakukan oleh syarikat penerbangan tambang murah.

Murah tapi tetap untung.

Murah yang menguntungkan semua pihak.

Murah yang membolehkan harga 1 unit penapis yang mahal, anda boleh dapatkan 3 atau lebih penapis air IMTIYAAZ untuk anda hadiahkan kepada KAUM KERABAT yang anda sayangi, yang anda TAK SAMPAI HATI melihat mereka tak memiliki PENAPIS AIR di rumah sedangkan ANDA BERSENANGAN DENGAN MINUMAN BERPENAPIS ANDA.

Fikirkan MAK AYAH ANDA

Fikirkan MAK MERTUA AYAH MERTUA ANDA yang anda perlu pikat hati mereka

Fikirkan ABANG KAKAK ADIK dan semua saudara seagama anda.

Sebagaimana penerbangan tambang murah dengan slogan ‘Everybody Can Fly ( Semua Orang Boleh Terbang )’, kami pula dengan slogan ’1 Malaysia, 1 Rumah, 1 IMTIYAAZ ( Semua Rumah Boleh Memiliki Penapis air IMTIYAAZ )’.

KETIGA :

Dengan keuntungan yang diperolehi, memungkinkan IMTIYAAZ melengkapkan fardhu kifayah kilang penapis air di Malaysia.

Mahukah anda membantu IMTIYAAZ melengkapkan fardhu kifayah tersebut yang sekarang ini tertanggung ke atas kita semua umat Islam.

Atau anda sekadar tunggu dan lihat.

 

 

Minat untuk Membeli ?

Nama Akaun : Basharul Amin bin Abu Bakar
No Akaun : 1208-0001239-20-6
 
<– KLIK DISINI
Nama Akaun : BASHARUL AMIN
ENTERPRISE
No. Akaun : 512820018549
Alamat email : aminbasyarulamin@yahoo.com

BUTIRAN PEMBELI
(1) Nama penuh
(2) Alamat lengkap pembeli
(3) No. Hand Phone @ Contact No.
PENGHANTARAN PRODUK
<– PERCUMA

 

** Tempoh penerimaan produk 1-2 hari bekerja.
Tags: , , Imtiyaaz

Sorry, the comment form is closed at this time.

Ravika Minyak Zaitun – RM 20 Sebotol

MINYAK ZAITUN RAVIKA Minyak zaitun amat berkhasiat untuk kesihatan tubuh badan kita. Antara khasiatnya Harga : RM20

Pati Delima Gulshan

Pati Delima Jenama Gulshan Antara Khasiat Buah Delima ialah: Menguatkan daya tahan tubuh untuk melawan serangan penyakit Melawan penyakit...